Project Description

WINTERWONDERLAND

Winterwandelen

Beleef de winterse bergwereld naast de pisten in de Urlaubs-Arena Wildkogel. Op een gemoedelijke manier wandelt u in de winter op 55 km geruimde, grotendeels ook voor kinderen geschikte winterwandelwegen met de mogelijkheid om onderweg in vriendelijke hutten en traditionele gasthofen van de regionale keuken te genieten.

Ein spannendes Erlebnis für die ganze Familie, wäre sicher einen Wildtierbeobachtung bei der Schaufütterung Habachtal. Denn mächtige Hirsche und junge Kälber sind hier aus nächster Nähe, aber dennoch in freier Wildbahn, zu beobachten!

Een spannende belevenis voor de hele familie is zeker een ‘Wildtierbeobachtung’ bij het voederen in het Habachtal. Want grote herten en jonge kalveren uit de directe omgeving zijn hier in het wild te aanschouwen!

De natuur met haar ongereptheid en stilte ervaart u het beste op sneeuwschoenen. Duik in het glinsterende winterlandschap. Geniet van de rust buiten de gebaande paden op grotendeels familievriendelijke hoogte met geweldige uitzichten. Een alternatief dat ook voor niet skiërs zeer geschikt is. De Winter verandert het Ober- en Untersulzbachtal aan de voet van de Großvenediger met zijn natuurlijke bossen en de bevroren riviertjes in een bijna mythisch landschap. Met sneeuwschoenen verkent u met een gids van het nationale park dit ijs- en sneeuwlandschap in de prachtige Urlaubs-Arena Wildkogel. Er worden meerdere tochten in de omgeving aangeboden. U vindt meer informatie over deze tochten en andere winteractiviteiten het WildkogelAktiv-programma. Hier kunt ook direct uw gewenste activiteit reserveren.