Schoonmaak

Bij vertrek dient u de woning op te ruimen en netjes achter te laten. Geen afwas laten staan of in de machine laten. De bedden afhalen en het linnengoed op één plaats in het appartement verzamelen. 
Wanneer u het chalet als geheel heeft gebruikt, kunnen wij ons voorstellen dat enkele spullen, zoals glazen of bestek, uit de keuken van Kristall (beneden) zijn gebruikt en in Smaragd in de keuken zijn beland. Omdat wij de gasten na u ook graag een complete inventaris aanbieden vragen wij u dringend ervoor te zorgen dat de (keuken) inventaris weer op de juiste plekken wordt teruggezet.
De eindschoonmaak zal door onze schoonmaakster worden uitgevoerd. Bij onvoorzichtig gebruik c.q. niet netjes achterlaten van het appartement worden eventueel hieruit voortvloeiende extra (schoonmaaktijd) kosten van de borgsom afgetrokken. 

Check-out

U dient het appartement uiterlijk om 10.00 uur op de laatste (zater)dag schoon en opgeruimd te verlaten.
Wilt u alstublieft niet vergeten de sleutels weer bij Alpengasthof Geisl in te leveren!

Feedback

We hopen uiteraard dat u met een zeer positieve blik terug kijkt op uw verblijf. We zijn altijd erg verheugd om de ervaringen van onze gasten te lezen. Dan wel in het papieren gastenboek (te vinden in uw appartement) of via een online review, bijvoorbeeld op Google.

Mocht u graag nog persoonlijk contact opnemen:

0031(0) 6 57710391

marleen@alpenchaletamwildkogel.nl