Project Description

14KM MET DE SLEE NAAR BENEDEN

Rodelen

In Bramberg kun je fantastisch rodelen! De rodelbaan is 14 km lang en is ’s avonds verlicht. Het hoogte verschil is 1300 meter. Je bent, afhankelijk van hoe snel je wilt gaan, zo’n 30 tot 50 minuten onderweg. Natuurlijk kun je zowel aan de start, langs de route als beneden in verschillende gezellige hutten wat drinken of eten. Zeker de niet te missen hut Zwischnzeit is de moeite waard en is in 2012 verkozen tot de beste aprés-ski hut van Oostenrijk.

Wanneer je overdag rodelt is het nog heerlijk rustig en ook met kleine kinderen een hele leuke en veilige activiteit. In de middag wordt het meestal drukker en ook de rodelavonden zijn natuurlijk populair.

Met je normale skipas kun je overdag met de rodel in de lift naar boven. Voor de rodelavonden heb je een Rodelkaart nodig:

Enkele rit volwassenen en jeugd € 13,00 / kinderen € 6,50
Dagkaart – Rodelen, volwassenen en jeugd € 32,00 / kinderen € 16,00
De avondritten zijn in de rodel-dagkaart inbegrepen, echter niet in in de normale skipassen!!

Avondrodelen

Iedere dinsdag en vrijdag kun je met de Smaragdbahn in Bramberg en op zaterdag met de Wildkogelbahnen in Neukirchen tot 18.30 uur omhoog! De rodelbaan is tot 22 uur helemaal verlicht!

Rodels zijn te huur in diverse sportzaken in Bramberg.

Een aantal jaar geleden hebben we een filmpje gemaakt van het rodelen in Bramberg. Nog nooit gerodeld en benieuwd hoe het gaat, bekijk dan eens het onderstaande filmpje!