Project Description

GEZELLIGHEID IN DE BERGEN

Bramberg am Wildkogel

Smaragddorf Bramberg am Wildkogel (850m) is een gezellig dorp dat is gelegen in het schitterende Pinzgaudal in de provincie Salzburg. Bramberg grenst aan het Nationaal Park Hohe Tauern, een van de grootste natuurgebieden van Europa. De bergen bieden in de zomer oneindig veel mogelijkheden om te genieten van schitterende uitzichten, rust en uitgestrekte natuur. Deze natuur is zowel wandelend als op de fiets of mountainbike uitstekend te verkennen. Hierbij kunnen de vele liften u eventueel ook naar boven en/of naar beneden brengen.

In Bramberg zijn gezellige winkels, goede restaurants, een warme bakker die u dagelijks verse broodjes kan bezorgen en sportwinkels waar u (electro)fietsen en mountainbikes kunt huren.

In de zomer kunt in Bramberg en omgeving, naast wandelen en fietsen, heel veel ondernemen, én als gast van het Alpenchalet am Wildkogel zijn veel van deze activiteiten voor u met korting of zelfs geheel kosteloos beschikbaar! Met de Nationalpark Sommercard Mobil, welke u in de periode van 1 mei tot en met 31 oktober automatisch voor alle gasten ontvangt, zult u nog meer kunnen genieten van alles wat de Wildkogel-Arena en de Hohe Tauern te bieden hebben.