We hadden een fantastisch verblijf

We hadden een fantastisch verblijf in de chalet (beide appartementen). Mooie afwerking, heel praktisch ingericht, er is werkelijk aan alles gedacht! Eén van de beste chalets waar we al verbleven.

Familie Gyselinck

Uit het gastenboek van Smaragd

Lieve familie Wijers, Voor het derde jaar op rij komen wij naar jullie chalet. Voelt als een beetje thuiskomen. De kinderen spreken al over hun kikkers in de vijver en voelen zich helemaal in hun element. Nu we ook de doorsteek naar Gerlos en Königsleiten hebben ontdekt biedt jullie chalet alles wat we zoeken voor een fantastische vakantie. We komen zeker terug!

Peter, Tjorven, Elise, Maxine, Johan, Filip, Paul en Ricke

Uit het gastenboek van Smaragd

Wat een prachtige plek, omgeving en huis. Een genot om hier te zijn. Alles in het teken van ontspanning. Met de bergen als levend schilderij, elke dag anders. Het was een voorrecht hier een week te zijn. En niet voor het laatst! Bedankt!

Familie Noordermeer

Nu bijna een week thuis na twee weken Alpenchalet am Wildkogel. Wat missen we het uitzicht en natuurlijk ook jullie prachtige huis. Hohe Tauern is een schitterend ruig gebied om in te wandelen en met de Wildkogelcard kan je gratis of met korting van veel attracties gebruik maken. Ik heb jullie toegevoegd op de computer bij de favorieten zodat ik jullie weer snel terug kan vinden. Een adres om niet te vergeten, we komen zeker nog een keer terug!

Wim, Sandra, Arthur en Jesper

Uit het gastenboek van Alpenchalet am Wildkogel

Jullie huis en alle faciliteiten oversteeg alle verwachtingen. In één woord: Top

Ernst-Jan en vrienden

Uit het gastenboek van appartement Smaragd

Beste familie Wijers, Wat een fantastisch panorama! Prachtige vergezichten die iedere minuut anders zijn. Wij gaan de bergen nog missen volgende week! Het huis is ook echt een plaatje. Heel smaakvol en gezellig, het comfort heerlijk. Voor de wellness was het een beetje warm… In de winter moet het hier ook fantastisch zijn: Dat houden we in gedachten. We hebben veel ondernomen en onze verlanglijst met ‘dingen doen’ is nog lang niet klaar… De Krimmler watervallen zijn adembenemend; waar je ook gaat of staat is het prachtig. Zwemmen in de Blausee was alleen voor de mannen die de kou durfden trotseren… maar ook hier is het prachtig. Zwemmen in Zell am See in het meer met de bergen om je heen was heerlijk verfrissend bij 36 graden! Volgende keer een bootje huren.. De buren hebben ons veel verteld en samen met hen hebben we heerlijk biologisch ontbeten in het Samplhaus in Bramberg. Wat een ontzettend lieve mensen wonen hier!!

oma Joke, Thom, David, Esther, Anna

Uit het gastenboek van appartement Smaragd

Beste familie Wijers, Fantastisch huis, omgeving en weer! Werkelijk alles tot in detail is mooi, zelfs het sleutelhuisje boven aan de trap. Skiën is niet mijn ding, maar wel dat van mijn familie. Het appartement daarentegen is voor mij de ultieme vakantie. Zo had ieder zijn meug! Geweldig

Punt Family

Uit het gastenboek van appartement Kristall

Net terug van een prachtige wandeling bij Breitmoos, Pass Turn. Straks terug naar huis en wat vinden we dat jammer! We hebben een heerlijke week gehad in jullie prachtige appartement/chalet. Volop genoten van het prachtige uitzicht en lekker geluierd op het terras. Leuk om jullie bij aankomst nog even te hebben zien en te toasten op het chalet. Hoewel bij aankomst regen, heeft het twee dagen daarna flink gesneeuwd. We hebben lekker geskied in het uitgebreide gebied en een volgende keer (hoop ik) gaan ook de langlaufski’s mee. Wel moeten we een volgende keer eerst oefenen met de sneeuwkettingen. De broodjesservice was goed geregeld, het pad is ’s morgens te donker en steil voor de bakker. Hij legt de zak van Kristall bovenaan de trap neer, dus dat gaat ook prima. Jullie mogen trots zijn op het prachtige chalet, we hebben super genoten en komen graag terug. Bedankt!

Familie Silven

Uit het gastenboek van appartement Smaragd

Beste familie Wijers, wij hebben nu al een paar jaar een gezinstraditie. Eén keer per jaar een lang weekend of een week er samen op uittrekken. Deze traditie bracht ons dit jaar naar Oostenrijk, naar Bramberg, Alpenchalet am Wildkogel, huize Smaragd. Met ons vijven hebben we volop genoten van jullie gastvrijheid in dit zeer fraaie appartement. Wat een magnefiek uitzicht! Hoewel jullie zelf niet aanwezig zijn, proef je uit alles jullie liefde voor Oostenrijk en jullie gasten. We hebben zelden zoiets moois en fijns beleefd. Alles is geweldig mooi en luxueus. Natuurlijk menig uurtje doorgebracht in de wellnessruimte. Geweldige ervaring om hier in een privésfeer van te kunnen genieten! Verder volop genoten van het prachtige Oostenrijkse landschap en vanzelfsprekend enkele toeristische attracties bezocht. Kortom: een geslaagde week! Een plek om te onthouden en ervaringen hierover te delen met onze vrienden en kennissen. Eén ding is zeker we: we komen hier een keer terug. Tradities moeten immers in stand worden gehouden! Dank

Familie Peters, Haps

Uit het gastenboek van appartement Smaragd

Wat een fantastisch huis!! We hebben volop genoten van alle luxe. Het uitzicht is adembenemend. Dit huis zullen we volop aanraden bij familie en vrienden (hoewel we daar nog niet zeker van zijn gegeven de schoolvakantie reserveringen) We hebben een fantastische week gehad met veel sneeuw en uiteindelijk volop zon. Ook hebben we genoten van de sauna’s en de badmogelijkheden. Geen suggesties tot verbetering – dit zou alleen maar leiden tot decadentie. Dit is leven als een god in Oostenrijk!

Nijman Family

Uit het gastenboek in appartement Smaragd

Beste familie Wijers, Wij hebben heel erg genoten van jullie prachtige huis en uitzicht! In het begin van de week heel veel sneeuw gehad, wat het allemaal nog idylischer maakte. Wij hebben vooral geskiet in Mittersill. De Kitzbüheler Alpen bevielen ons en de liften zijn vlakbij! Opa en oma bleven met onze kinderen rondom het huis. Ook zij hebben het heerlijk gehad. Onze zoon van 10 maanden beperkte hun uitgaansmogelijkheden, maar de luxe van het huis (uitzicht, wellness, etc.) maakte alles goed. Jullie huis is, zo lazen we, vorig jaar in gebruik genomen. Dat alles zo nieuw is, voelde als een cadeautje. We hopen dat jullie gasten die na ons komen net zo zullen genieten als wij! Het ontbrak ons aan niets. Fantastische ervaring!! Heel veel dank! we zullen jullie huis zeker bij onze vrienden en familie aanbevelen!

Families Ruesink en Zweers

Vereist

Wat is uw naam?
Wat is uw e-mailadres?
Een onderwerp voor uw bericht
Wat vond u van uw verblijf?