Project Description

VAN SMARAGDEN TOT EEN GOUDEN DAK

Steden en dorpen

Alpenchalet am Wildkogel ligt midden in de natuur, maar een bezoek aan een leuk dorp of de grote stad is altijd mogelijk;

Mittersill: Lijkt niet groot, maar heeft een zeer uitgebreid winkelaanbod en diverse leuke restaurants en terrassen.

Zell am See: Zell am See is het belangrijkste centrum in de Salzburgse Pinzgau en ligt aan het gelijknamige meer. In de kleine stad vindt u vele winkels in de autovrije straten en er is een mooie boulevard langs het meer. Hier kunt u goed vissen, zeilen, windsurfen en waterskiën, al kan het van de omringende gletsjers afkomstige water aan de koude kant zijn. U kunt om het hele meer heen wandelen of fietsen.

Kitzbühel: Het mondaine Kitzbühel staat bekend om zijn luxe, beroemdheden en glamour. Het is hele jaar door een prima bestemming voor (window) shopping en het pittoreske centrum met diverse bezienswaardigheden is ook zeer de moeite waard.

Innsbruck: Verscholen achter de besneeuwde bergen ligt Innsbruck. Deze kleine stad met geplaveide straten en pittoreske architectuur is één van de meest betoverende plaatsen van Oostenrijk. Er is genoeg te zien en te doen in elk seizoen. Nieuwsgierige reizigers vinden hier niet alleen Olympische sporten en een spectaculair landschap, maar ook een aantal zeer indrukwekkende bezienswaardigheden. Welkom in Innsbruck!

Salzburg: Salzburg is als een sprookjesbos van koepels en torens, ingekaderd door de omringende groene heuvels. De schoonheid van de stad, onlosmakelijk verbonden met Mozart, zorgt ervoor dat toeristen hier, na Wenen, het liefste komen. Een bezoek is meer dan de moeite waard.