Winkels in Bramberg

In het dorp vindt u o.a. twee supermarkten, enkele kledingwinkels en een bloemen-en cadeauwinkel.
De openingstijden van de supermarkten zijn als volgt:

M-Preis
Maandag – vrijdag: 08.00 – 19.00 uur
Zaterdag: 08.00 – 18.00 uur
Zondag en feestdagen: 15.00 – 18.00 uur (in de winter)

Spar
Maandag – vrijdag: 07.00 – 19.00 uur
Zaterdag: 07.00 – 18.00 uur
gesloten op zon- en feestdagen

Broodbestelservice -Bakkerij Pinzgaubrot

Bakkerij Pinzaubrot levert vrijwel het hele jaar door uw kleine en grote bestellingen kosteloos aan uw voordeur.

In de perioden 25 december – 15 april en 15 juni – 1 september: 7 dagen per week.  In de perioden half mei – 15 juni en 1 september – 31 oktober: 6 dagen per week (ma-za).   In november en in april/mei gesloten. 

Op de website www.pinzgaubrot.at kunt u uw winkelmandje vullen. In het opmerkingenveld kunt u aangeven voor welke dag(en) de bestelling is en voor welk appartement; Smaragd of Kristall. Als u daar niets invult zal het een bestelling voor de volgende dag zijn en wordt geleverd bij Smaragd. U kunt uw bestellingen betalen door contant geld in de broodtas te doen, maar overmaken op rekening kan ook en is gemakkelijker.

Vermeld altijd in welk appartement u verblijft (Smaragd of Kristall) dan zal de bakker de bestelling bij de juiste voordeur bezorgen. Er zijn 2 tassen beschikbaar met daarop ‘Brood’ en de naam van uw appartement; ‘Smaragd’ en ‘Kristall’. Hangt u deze tas(sen) op naast – of aan de voordeur, dan zal de bakker uw bestelling daarin doen. Wij willen u wel vriendelijk verzoeken om deze tassen alleen voor de broodjesservice te gebruiken en niet voor bijv. uw boodschappen. Op deze manier zullen de tassen voor alle gasten te gebruiken blijven.